Одноманітні гарніри з макаронів, круп і картоплі,можна замінити чимось абсолютно новим. Наприклад, незвичайний гарнір, який обожнюють турецькі шейхи, а готується з найбільш звичних і недорогих продуктів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТурецький пілав, а щоб зрозуміліше – рис зі смаженою вермішеллю. Неймовірно швидка, проста і смачнюча страва, може бути гарніром до нежирного м'яса або як самостійна страва. Впорається з таким навіть невміла господиня.
Інгредієнти для приготування:
Вермішель тонка 150 г
Рис 150 г
Масло вершкове 50 г
Олія рослинна 1ст. л.
Почати приготування, бажано, відварювання з рису з додаванням солі.
Рис краще всього вибирати довгозернистий, але ідеально варіанті – рис замінити на булгур.
На розігріту сковороду з двома видами масел насипати вермішель і смажити на помірному вогні до коричневого кольору, постійно помішуючи.
Підготовлена таким способом вермішель придбає горіховий смак і аромат.
Після того, як макарони підсмажаться, відкинути їх на сито або друшляк для видалення зайвої олії. Потім додати макарони до отваривающемуся рісу, перемішати, накрити кришкою і продовжувати варити на помірному вогні 10-15 хвилин.
Продовження...
3 способу позбавитися від запаху в холодильнику за 39 рублів
3 способу позбавитися від запаху в холодильнику за 39 рублів
Відкрита дверцята більше не викликає блювотні позиви.
Дуже важливо стежити за тим, щоб вода повністю не выкипали і, якщо треба, то підливати трохи гарячої води. Коли, по закінченню часу, вся вода википить – страва вважається готуємо і його можна подавати до столу.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,