М'ясні бульйони можна готувати з будь-якого м'яса (яловичини, свинини, телятини і т. д.). Головна важлива риса, яка має бути підтверджена - екологічність купленого м'яса. Невідомо, наскільки виробник був чесний з майбутніми споживачами його продукції.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЇсти м'ясо ми не перестанемо, тому краще заздалегідь убезпечити себе від негативних наслідків. Відомий нутриціолог Катерина Скворцова розповіла, як правильно приготувати корисне м’ясо.
Отже, варіння супів на другому бульйоні - даний спосіб стосується будь-якого м'яса і субпродуктів.
1️⃣М'ясо промити, розрізати на великі шматки, скласти в каструлю.
2️⃣Залити холодною водою, щоб на 2/3 покривала вище шару м'яса
3️⃣Додаєте 3 десертних ложки солі без верху на кожен літр води (якщо надалі передбачається тушкування або варіть субпродукти, то додаєте 1 ложку)
4️⃣Кип'ятіть м'ясо 25-30 хв
5️⃣Після закінчення часу зливаєте воду, наливаєте в необхідній Вам кількості свіжу холодну (але не менше 3-4л)
6️⃣Далі додаєте приправи, цибулю, моркву.... все, як зазвичай на суп. Але вже не соліть.
7️⃣Якщо далі передбачається тушкування м'яса (субпродуктів), то, відповідно, пункти 5 і 6 пропускаєте.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше дієтолог розповіла, як правильно їсти вуглеводи, щоб схуднути.
Також повідомлялося, поки кав'ярні закриті - готуємо капучино з розчинної кави удома, елементарний рецепт.
Крім цього, мама 3-х дітей розкрила секрет, як швидко перетворитися і скинути зайву вагу.