Через карантин в Україні були закриті кав'ярні та точки з кавою з собою, через що фанати цього напою опинилися в скрутному становищі. І якщо ще звичайну чорну каву чи каву з молоком можна зварити вдома у джезві, френч-пресі чи гейзерній кавоварці, то з еспресо і капучино все не так просто. Для них обох необхідна кавова машина, а щоб отримати характерну піну в капучино - ще й збити молоко гарячим паром. Однак майже з будь-якої складної ситуації є вихід, і зробити капучино вдома можна навіть зі звичайнісінької розчинної кави. Цікаво, що так можна отримати навіть холодний кавовий напій!

Капучино, фото pxhere
Капучино, фото pxhere

Капучино з розчинної кави за 5 хвилин

Інгредієнти:

Кава розчинна 2 ст. л.

Цукор 3 ст. л.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вода кімнатної температури 50 мл

Спосіб приготування.

Всі інгредієнти змішуємо, після чого збиваємо міксером до густої маси. Додаємо в холодне або гаряче молоко і насолоджуємося.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Party на Прикарпатті — гуцульський гуляш для справжніх козаків.

Також Знай.ua писав, домашній натуральний сир з зеленню – після цього рецепту ви забудете про магазинний.