Варені перці не зрівняються з підсмаженими на сковороді. Більш того, з них не виварюються вітаміни та смак, а форма – відмінно зберігається. Цей рецепт зробить ваші овочі солодкими і ніжними. А родзинкою цієї страви є оригінальна м'ясна начинка з квасолею, яка урізноманітнює звичний смак.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- перець болгарський — 8 шт.;
- фарш — 300 г;
- консервована квасоля — 1 бан.;
- морква — 1 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- помідор — 3 шт.;
- сіль, спеції — за смаком;
- сир.
Спосіб приготування:
1. Для начинки необхідно 15 хвилин обсмажувати фарш на сковорідці. Потім додати до нього дрібно нарізану цибулю та моркву. Через 10 хв додати до сковороди квасолю, кубики помідора, посолити та перчити. Потім добре перемішати, накрити кришкою і дати потомитися 8 хвилин.
2. Розрізати перчики навпіл, очистити від насіння і начинити гарячою начинкою. Викласти все на сковороду і додати трохи води. Накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин. Коли випарується вода, необхідно посипати сиром і підсмажувати перчики ще 5-7 хвилин.
3. Таким чином фаршировані перці не перетворяться в безформну м'якоть. Стануть ніжними, не втратять соковитість і збережуть апетитний вигляд.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як наліпити гору пельменів за 20 хвилин.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт рулету з стейка.
Також "Знай.ua" писав, як приготувати домашнє натуральне морозиво з йогурту.