Варені перці не зрівняються з підсмаженими на сковороді. Більш того, з них не виварюються вітаміни та смак, а форма – відмінно зберігається. Цей рецепт зробить ваші овочі солодкими і ніжними. А родзинкою цієї страви є оригінальна м'ясна начинка з квасолею, яка урізноманітнює звичний смак.

Інгредієнти:

  • перець болгарський — 8 шт.;
  • фарш — 300 г;
  • консервована квасоля — 1 бан.;
  • морква — 1 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • помідор — 3 шт.;
  • сіль, спеції — за смаком;
  • сир.

Спосіб приготування:

1. Для начинки необхідно 15 хвилин обсмажувати фарш на сковорідці. Потім додати до нього дрібно нарізану цибулю та моркву. Через 10 хв додати до сковороди квасолю, кубики помідора, посолити та перчити. Потім добре перемішати, накрити кришкою і дати потомитися 8 хвилин.

Популярні новини зараз
Перевірять гаманець і банківські рахунки: українцям назвали нові вимоги для виїзду в ЄС Контроль за картковими переказами посилять: які суми зацікавлять банк та податкову Батьки школярів виступили проти нової реформи освіти: що вимагають Виплатять 500, 800 або 1300 грн: хто з пенсіонерів отримає додаткові гроші
Показати ще

2. Розрізати перчики навпіл, очистити від насіння і начинити гарячою начинкою. Викласти все на сковороду і додати трохи води. Накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин. Коли випарується вода, необхідно посипати сиром і підсмажувати перчики ще 5-7 хвилин.

3. Таким чином фаршировані перці не перетворяться в безформну м'якоть. Стануть ніжними, не втратять соковитість і збережуть апетитний вигляд.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як наліпити гору пельменів за 20 хвилин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт рулету з стейка.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати домашнє натуральне морозиво з йогурту.