Шеф-кухар з Австралії радить для приготування "найкращого картопляного пюре" використовувати картопляну шкірку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяАвстралійський шеф-кухар Роб Ніксон розповів, як він робить своє картопляне пюре таким пухким і смачним, але його техніка трохи здивує господинь.
У той час переважна більшість додає вершки або вершкове масло до картоплі, Роб Ніксон, якого називають австралійським Гордоном Рамсеєм, має трохи іншу пораду для приготування пюре, яке "вершкове, гладке і з насиченим смаком".
Ніксон використовує картопляну шкірку. Так, все вірно - саме ту, яку, зазвичай, більшість з нас викидають відразу після очищення картоплі. .
У відео, опублікованому на його каналі TikTok, "Кухня Ніко", Роб пояснив, що для того, щоб зробити найкраще пюре, потрібно замочити шкірку картопді в киплячому молоці.
"Це дозволить аромату шкірки влитись в молоко", - зазначив шеф-кухар.
Роб після очищення картоплі розрізає її навпіл і готує в злегка приправленії киплячій воді протягом 12-15 хвилин, тобто до готовності.
Потім він зливає картоплю і перетирає її в картопляний бульйон через сито.
Роб говорить, що такий метод допомагає позбутись від всіх грудочок.
Приправивши сіллю і перцем, він додає молоко, в якому варилась шкірка, розм'якшене масло і добре перемішує.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати ідеальне картопляне пюре - поради від професіоналів
Як повідомляв портал Знай.ua, рецепт приготування картопляної лазаньї збеконом не залишить нікого байдужим
Також Знай.ua писав про легкі весняні супи на будь-який смак