Якщо звичні яєчня, омлет, бутерброди або кашу на сніданок вже набридли, приготуйте апетитні яєчні котлети. Цікава страва з мінімуму продуктів сподобається як дорослим, так і дітям. Та найголовніше, ви зможете заощадити час, адже приготування займає лише 10 хвилин.
Спершу необхідно зварити яйця — на порцію для 4 осіб, буде достатньо 6 яєць. Їх можна зварити заздалегідь ввечері, щоб зекономити час на приготування сніданку. Невеликий пучок кропу, петрушки та зеленої цибулі миємо та дрібно нарізаємо. Так само дрібно ріжемо яйця. Кладемо все у глибоку посудину. Солимо та перчимо за смаком. Тепер збиваємо одне яйце та все ретельно вимішуємо.
Сковороду змащуємо рослинною олією і розігріваємо на сильному вогні. З яєчного "фаршу" формуємо котлетки і обсмажуємо їх по 2 хвилини з кожного боку до утворення хрусткої скоринки. Такі котлети можна їсти як самостійне блюдо або використовувати для бутербродів.