Пікантні часникові нотки нададуть курячій грудці особливий смак. Курка, приготована за цим рецептом, виходить дуже соковитою і просто тане в роті. Порадуйте своїх домочадців таким м’ясним блюдом — і вони будуть не тільки смачно, ситно, але і корисно нагодовані. Пропонуємо вашій увазі покроковий рецепт приготування на сковороді маринованої в кефірі курячої грудки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
КУРЯЧА ГРУДКА В КЕФІРІ
🧾 Інгредієнти:
- курячі грудки 700 гр.
- кефір 250 мл
- часник 3 зубчики
- куркума 1/3 ч. л.
- паприка 1/2 ч. л.
- сухий базилік 1/2 ч. л.
- мелений імбир 1/3 ч. л.
- сіль і перець за смаком
👩🏻🍳 Приготування:
1) Курячі грудки нарізати на шматочки у формі відбивних. Посолити.
2) Викласти шматочки у форму для запікання.
3) Змішати всі спеції в окремій мисці і приправити курку. Додати натертий часник.
4) Залити кефіром, перемішати і залишити маринуватися від 30 хвилин до 2-х годин.
5) Випікати 30 хвилин при 180 С.
Приємного апетиту!
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, топ-5 швидких рецептів на 450 ккал - підійдуть навіть тим, хто на схудненні.
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,