Не потрібно роками навчання кулінарному майстерності, щоб приготувати ці котлетки. Як зрозуміти, що вони вийшли? Дуже просто – вони повинні бути м'якими, смачними і соковитими, а також у них повинна відчуватися текстура, пише sovkusom. Читайте рецепт, беріть на озброєння і готуйте – це страва може стати вашим фірмовим і прижитися на вашій кухні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля цих котлет підійде філе будь-якої білої риби, наприклад, вийде дуже смачно, якщо змішати щуку та судака в рівних пропорціях. Вам потрібно порізати рибу ножем на дрібні шматочки, але не використовуйте м'ясорубку або блендер. Для кращого склеювання рибного фаршу ми використовували звичайний твердий сир. Завдяки йому рубані котлети з риби виходять ще більш ароматними та смачними.
Інгредієнти
- Філе щуки 300 гр
- Філе судака 300 гр
- Твердий сир 150 гр
- Зелень 30 г
- Сіль 2 щіпки
- Пшенична мука 2-3 ст. л.
- Чорний перець (мелений) 1 щіпка
- Соняшникова олія 70 мл.
- Вершкове масло 20 г
Приготування
Почніть з оброблення риби, відокремити філе від кісток, потім порубаєте. Потім займіться сиром – натріть його на тертці, а зелень дрібно поріжте. Змішайте філе риби з іншими інгредієнтами і гарненько перемішайте. Тепер сформуйте з цієї маси рулет, загорнувши його в харчову плівку. Дайте йому постояти в холодильнику 30 хвилин. Далі нарізайте рулет на невеликі котлети і обваляйте їх у борошні. Обсмажте до готовності на вершковому маслі по 5 хвилин з кожного боку на слабкому вогні. Приємного апетиту!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.
Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша – як приготувати сирні палички з часником.
Раніше портал "Знай.ua" писав рецепт: сніжний краб під яйцем – швидкий рецепт дивовижної закуски.
Також портал "Знай.ua" писав простий рецепт швидкої пасти для ласунів.