Не потрібно роками навчання кулінарному майстерності, щоб приготувати ці котлетки. Як зрозуміти, що вони вийшли? Дуже просто – вони повинні бути м'якими, смачними і соковитими, а також у них повинна відчуватися текстура, пише sovkusom. Читайте рецепт, беріть на озброєння і готуйте – це страва може стати вашим фірмовим і прижитися на вашій кухні.

Для цих котлет підійде філе будь-якої білої риби, наприклад, вийде дуже смачно, якщо змішати щуку та судака в рівних пропорціях. Вам потрібно порізати рибу ножем на дрібні шматочки, але не використовуйте м'ясорубку або блендер. Для кращого склеювання рибного фаршу ми використовували звичайний твердий сир. Завдяки йому рубані котлети з риби виходять ще більш ароматними та смачними.

Котлети з риби, фото - sovkusom
Котлети з риби, фото - sovkusom

Інгредієнти

  • Філе щуки 300 гр
  • Філе судака 300 гр
  • Твердий сир 150 гр
  • Зелень 30 г
  • Сіль 2 щіпки
  • Пшенична мука 2-3 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) 1 щіпка
  • Соняшникова олія 70 мл.
  • Вершкове масло 20 г

Приготування

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Почніть з оброблення риби, відокремити філе від кісток, потім порубаєте. Потім займіться сиром – натріть його на тертці, а зелень дрібно поріжте. Змішайте філе риби з іншими інгредієнтами і гарненько перемішайте. Тепер сформуйте з цієї маси рулет, загорнувши його в харчову плівку. Дайте йому постояти в холодильнику 30 хвилин. Далі нарізайте рулет на невеликі котлети і обваляйте їх у борошні. Обсмажте до готовності на вершковому маслі по 5 хвилин з кожного боку на слабкому вогні. Приємного апетиту!

Котлети з риби, фото - sovkusom
Котлети з риби, фото - sovkusom

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша – як приготувати сирні палички з часником.

Раніше портал "Знай.ua" писав рецепт: сніжний краб під яйцем – швидкий рецепт дивовижної закуски.

Також портал "Знай.ua" писав простий рецепт швидкої пасти для ласунів.