Крабові палички - одне з улюблених ласощів наших співвітчизників. Хоча всі чудово розуміють, що це всього лише імітація з сурімі з ароматизаторами, це не заважає українцям додавати палички в салат і інші страви, а іноді і просто тягати смакоту з холодильника, вмочуючи в соус. Однак чи знаєте ви, що не всі крабові палички однаково корисні та якісні? Виробників дуже багато. Через великий попит на продукт, багато виробників виготовляють палички, ігноруючи вимоги якості і смаку. Поговоримо про те, як вибрати гарний виріб, який прикрасить ваш святковий стіл і не викличе небажаних побічних ефектів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
На що варто звернути увагу
1. Палички повинні бути соковитими, м'ясо повинно залишати легкий вологий слід.
2. Палички не повинні кришитися при нарізці.
3. Сурімі у складі повинно бути не менш 40%, а білка не менше 8%.
4. Не купуйте палички, на яких є наморозь.
5. Палички не повинні мати жовтого відтінку і сірих плям.
6. Якісні крабові палички не повинні бути липкими
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Рулет з лаваша з куркою і сиром: рецепт, який сподобається кожному.
Як повідомляв портал Знай.иа, Рецепт сирної лазаньї з лаваша: рецепт на всі випадки життя.
Також Знай.иа писав, для домашньої шаурми і рулетів: готуємо лаваш з скоринкою.