Крабові палички - одне з улюблених ласощів наших співвітчизників. Хоча всі чудово розуміють, що це всього лише імітація з сурімі з ароматизаторами, це не заважає українцям додавати палички в салат і інші страви, а іноді і просто тягати смакоту з холодильника, вмочуючи в соус. Однак чи знаєте ви, що не всі крабові палички однаково корисні та якісні? Виробників дуже багато. Через великий попит на продукт, багато виробників виготовляють палички, ігноруючи вимоги якості і смаку. Поговоримо про те, як вибрати гарний виріб, який прикрасить ваш святковий стіл і не викличе небажаних побічних ефектів.

Крабові палички зі шпротами, скріншот: YouTube
Крабові палички зі шпротами, скріншот: YouTube

На що варто звернути увагу

1. Палички повинні бути соковитими, м'ясо повинно залишати легкий вологий слід.

2. Палички не повинні кришитися при нарізці.

Популярні новини зараз
Школярам скасували традиційні іспити: як проходитиме вступна кампанія "Анти-ТЦК у шкарпетці": в Україні почали торгувати новими гаджетами для "бусифікованих" Зимові канікули і відключення світла: скільки будуть відпочивати виші Пенсії перерахують по-новому: кому додадуть майже 2 600 гривень
Показати ще

3. Сурімі у складі повинно бути не менш 40%, а білка не менше 8%.

4. Не купуйте палички, на яких є наморозь.

5. Палички не повинні мати жовтого відтінку і сірих плям.

6. Якісні крабові палички не повинні бути липкими

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Рулет з лаваша з куркою і сиром: рецепт, який сподобається кожному.

Як повідомляв портал Знай.иа, Рецепт сирної лазаньї з лаваша: рецепт на всі випадки життя.

Також Знай.иа писав, для домашньої шаурми і рулетів: готуємо лаваш з скоринкою.