Чай для підвищення імунітету золотисто-янтарного кольору і свіжого аромату з м'яким смаком меду та лимону. Звичайно, для приємного смаку можна додати декілька листочків улюбленого ароматного чаю. Але це зовсім не обов’язково.

чаювання
чаювання

Чай для підвищення імунітету

🧾 Інгредієнти:
- 1 ст. л. лимонного соку, плюс часточки для сервірування
- 1 ст. л. сирого меду
- 1 ч. л. яблучного оцту
- 1 склянку окропу

Цей чай ідеальний для сніданку або післяполудневого чаювання. Дуже смачний з молоком, чудово підкріплює сили, бадьорить, піднімає настрій і підвищує стресостійкість. Приємного чаювання!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Чай, фото Pxhere
Чай, фото Pxhere

Що ж, завдяки всім цим досягненням, сьогодні ми можемо насолоджуватися чудовою продукцією, використовувати її замість тонізуючих напоїв і навіть в якості лікарських засобів. Цей чай приймають для стимуляції роботи головного мозку, зняття втоми, підвищення імунітету, зміцнення судин серця. У нього гарна упаковка і доступна ціна.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, користь і шкода кави: правда і брехня про найпопулярніший напій на планеті. Кому можна і потрібно її пити? Як вона впливає на наш організм і здоров'я?

Як повідомляв портал "Знай.uа", їжа богів — готуємо найсмачнішу рибу за рецептом древніх племен. Приготування північноєвропейської холодної закуски з риби

Також "Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки