Чай для підвищення імунітету золотисто-янтарного кольору і свіжого аромату з м'яким смаком меду та лимону. Звичайно, для приємного смаку можна додати декілька листочків улюбленого ароматного чаю. Але це зовсім не обов’язково.

чаювання
чаювання

Чай для підвищення імунітету

🧾 Інгредієнти:
- 1 ст. л. лимонного соку, плюс часточки для сервірування
- 1 ст. л. сирого меду
- 1 ч. л. яблучного оцту
- 1 склянку окропу

Цей чай ідеальний для сніданку або післяполудневого чаювання. Дуже смачний з молоком, чудово підкріплює сили, бадьорить, піднімає настрій і підвищує стресостійкість. Приємного чаювання!

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Чай, фото Pxhere
Чай, фото Pxhere

Що ж, завдяки всім цим досягненням, сьогодні ми можемо насолоджуватися чудовою продукцією, використовувати її замість тонізуючих напоїв і навіть в якості лікарських засобів. Цей чай приймають для стимуляції роботи головного мозку, зняття втоми, підвищення імунітету, зміцнення судин серця. У нього гарна упаковка і доступна ціна.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, користь і шкода кави: правда і брехня про найпопулярніший напій на планеті. Кому можна і потрібно її пити? Як вона впливає на наш організм і здоров'я?

Як повідомляв портал "Знай.uа", їжа богів — готуємо найсмачнішу рибу за рецептом древніх племен. Приготування північноєвропейської холодної закуски з риби

Також "Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки