Мигдальний торт вирізняється з-поміж інших особливим горіховим смаком та ароматом. Зі шматочком такого торта приємно випити чашечку чаю або кави.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
Для коржів:
- Цукор — 180 г.
- Білок — 150 г.
- Волоські горіхи смажені — 110 г.
- Борошно пшеничне — 35 г.
Для крему 1:
- Молоко — 250 мл
- Цукор — 120 г.
- Яйця — 50 г.
- Борошно — 30 г.
Для крему 2:
- Масло — 180 г.
- Цукор — 150 г.
- Молоко — 150 мл
- Яйця — 40 г.
Приготування:
Бісквіт. Подрібнені підсмажені волоські горіхи змішати з борошном і 80% цукру. Добре збити білки, потім додати решту цукру. Обережно змішати білкову масу з сумішшю горіхів, борошна і цукру. Залити масу у 2 форми (діаметром 16 см) і випікати при 150° 45 хвилин.
Крем 1. Нагріти молоко з цукром до кипіння, помішуючи. Борошно змішати зі збитими яйцями. В отриману яєчно-борошняну суміш влити молочний сироп. Масу варити, помішуючи, близько 5 хвилин. Охолодити до 20° і змішати з вершками.
Крем 2. Цукор, яйця і молоко довести до кипіння і варити при постійному помішуванні протягом 4-5 хвилин, охолодити до 20 градусів і збити з вершковим маслом близько 20 хвилин до легкої консистенції.
Нарізати бісквіт на коржі та змастити їх кремом. Прикрасити повітряним рисом і покрити шоколадною глазур'ю з попередньо розтопленого молочного шоколаду - 200-250 г.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,