Як відомо, з кабачків можна приготувати безліч страв: ікру, запікати під сиром, маринувати та зробити вегетаріанську пасту. Багато що з цього вже готувалося. Для тих, хто все ще перебуває в пошуках простих овочевих рецептів, підготували легкий спосіб приготування кабачків. Рецептом намазки поділився "Типовий кулінар".

Інгредієнти:

  • кабачок - 500 г;
  • морква - 1 шт.;
  • цибуля - 1 шт.;
  • плавлений сир - 150 г;
  • соняшникова олія - 2 ст. л.;
  • кріп - 1 ст. л.;
  • сіль - за смаком.

Кабачки, pxhere

Спосіб приготування:

1. Спочатку миті кабачки наріжте кубиками, моркву почистіть і натріть. Цибулину без лушпиння дрібно наріжте.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

2. Потім на розігріту з маслом сковороду викладіть моркву, потім цибулю і смажте до м'якості овочів. Додайте кабачки та тушкуйте ще 5 хвилин.

3. Зніміть овочі з вогню та дайте охолонути.

4. Далі плавлений сир наріжте на кубики.

5. Викладіть в блендер тушковані кабачки з цибулею та морквою, сир, зелень. Додайте сіль і подрібніть до однорідної маси.

6. Перекладіть готову намазки до контейнеру та тримайте пару годин у холодильнику до повної готовності.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати торт "Крем-брюле" без випікання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт унікального салату "Осінній ліс".

Також "Знай.ua" писав, як приготувати капустяну запіканку на сковороді.