Як відомо, з кабачків можна приготувати безліч страв: ікру, запікати під сиром, маринувати та зробити вегетаріанську пасту. Багато що з цього вже готувалося. Для тих, хто все ще перебуває в пошуках простих овочевих рецептів, підготували легкий спосіб приготування кабачків. Рецептом намазки поділився "Типовий кулінар".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- кабачок - 500 г;
- морква - 1 шт.;
- цибуля - 1 шт.;
- плавлений сир - 150 г;
- соняшникова олія - 2 ст. л.;
- кріп - 1 ст. л.;
- сіль - за смаком.
Спосіб приготування:
1. Спочатку миті кабачки наріжте кубиками, моркву почистіть і натріть. Цибулину без лушпиння дрібно наріжте.
2. Потім на розігріту з маслом сковороду викладіть моркву, потім цибулю і смажте до м'якості овочів. Додайте кабачки та тушкуйте ще 5 хвилин.
3. Зніміть овочі з вогню та дайте охолонути.
4. Далі плавлений сир наріжте на кубики.
5. Викладіть в блендер тушковані кабачки з цибулею та морквою, сир, зелень. Додайте сіль і подрібніть до однорідної маси.
6. Перекладіть готову намазки до контейнеру та тримайте пару годин у холодильнику до повної готовності.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати торт "Крем-брюле" без випікання.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт унікального салату "Осінній ліс".
Також "Знай.ua" писав, як приготувати капустяну запіканку на сковороді.