Як відомо, з кабачків можна приготувати безліч страв: ікру, запікати під сиром, маринувати та зробити вегетаріанську пасту. Багато що з цього вже готувалося. Для тих, хто все ще перебуває в пошуках простих овочевих рецептів, підготували легкий спосіб приготування кабачків. Рецептом намазки поділився "Типовий кулінар".

Інгредієнти:

  • кабачок - 500 г;
  • морква - 1 шт.;
  • цибуля - 1 шт.;
  • плавлений сир - 150 г;
  • соняшникова олія - 2 ст. л.;
  • кріп - 1 ст. л.;
  • сіль - за смаком.

Кабачки, pxhere

Спосіб приготування:

1. Спочатку миті кабачки наріжте кубиками, моркву почистіть і натріть. Цибулину без лушпиння дрібно наріжте.

Популярні новини зараз
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Показати ще

2. Потім на розігріту з маслом сковороду викладіть моркву, потім цибулю і смажте до м'якості овочів. Додайте кабачки та тушкуйте ще 5 хвилин.

3. Зніміть овочі з вогню та дайте охолонути.

4. Далі плавлений сир наріжте на кубики.

5. Викладіть в блендер тушковані кабачки з цибулею та морквою, сир, зелень. Додайте сіль і подрібніть до однорідної маси.

6. Перекладіть готову намазки до контейнеру та тримайте пару годин у холодильнику до повної готовності.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати торт "Крем-брюле" без випікання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт унікального салату "Осінній ліс".

Також "Знай.ua" писав, як приготувати капустяну запіканку на сковороді.