Переможниця, а тепер одна з суддів кулінарного проекту "МастерШеф" Оля Мартиновська показала шанувальникам найпростіший і найсмачніший рецепт смаженої картоплі. Відео з рецептом вона опублікувала на своєму YouTube-каналі Оля Куховарить.

Оля стверджує, що потрібно для початку зварити картоплю. Важливо картоплю заливати холодною водою і наливати води більше рівня продукту. Варити овочі до готовності, але щоб вони не розварилася.

Мартиновська зняла готову картоплю з плити і зазначила, що важливо відразу злити воду.

Оля Мартиновська, скріншот відео
Оля Мартиновська, скріншот відео

Картоплю і цибулю нарізаємо великими кубиками. Викладаємо обов'язково на розігріту сковороду. Спочатку цибуля кладеться розрізаною стороною в гаряче масло і додається картопля.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дайте бульбі взятися скоринкою і не заважайте спочатку. Коли перша скоринка взялася можна делікатно перемішати і дати взятися другий раз їй. Тільки після цього зменшіть вогонь.

Тепер по суті в готову картоплю потрібно додати вершкове масло, розмарин, трави, які вам подобаються.

"Ось що значить правильно готувати картоплю", - каже Оля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, особистий рецепт булочок з корицею синнабон від головного МастерШефа України Ектора Хіменес-Браво.

Як повідомляв Знай. ua, 5 простих рецептів з кабачків зроблять дієтичне меню незабутнім і порадують підтягнуті животики.

Також Знай. ua писав, що сирна коржик із зеленню підкорить серце будь-якого гурмана.