Літо – прекрасний та неймовірно барвистий сезон, сповнений достатку різних овочів, ягід і фруктів. Саме в цей час слід замислитися про прийдешню зиму та як слід підготуватися. Для турботливих господинь підготували рецепт компоту з черешні та полуниці без стерилізації з тонкою лимонною ноткою. Полуниця надає компоту солодкість, черешня - терпкість, а лимон - приємну кислинку. Про це написали на сторінці групи в соціальній мережі Instagram.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгредієнти:
- черешня - 200 г;
- полуниця - 100 г;
- лимон - 1 кружечок;
- цукор - 150 р.
Спосіб приготування:
1. Спочатку вимийте банку та стерилізуйте будь-яким способом. Кришку необхідно прокип'ятити 2 хвилини.
2. Черешню вимийте, відірвіть гілочки та викладіть у банку.
3. Полуницю теж помийте, видаліть плодоніжки та відправте в банку до черешні.
4. Додайте кружечок лимона та всипте цукор.
5. Залийте ягоди окропом, заповнюючи банку наполовину. Прикрийте кришкою та залиште на 10 хвилин.
6. Дістаньте лимон і долийте окріп до верху банки.
7. Щільно закрийте банку гвинтовою кришкою або загорніть металевою кришкою з допомогою закаточной машинки.
8. Зберігайте компот з полуниці і черешні при кімнатній температурі.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати полуничне варення за 5 хвилин.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували три прості рецепти для дитячого сніданку.
Також "Знай.ua" писав, як приготувати французький омлет.