Ведуча Нового каналу Юлія Панкова розповіла, як на швидку руку приготувати смачні блюда для пікніка. Гарна погода і ослаблення карантину дозволяють відвідувати парки і ходити з рідними на пікніки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Рекомендую приготувати брускети з різними начинками, – каже Юля. – Зараз сезон свіжих овочів і фруктів, тому обов'язково їх використовувати".
Брускети з помідорами та базиліком
Склад:
4 шматочка хліба
300 г – помідорів
100 г – зеленого базиліка
1 зубчик часнику
оливкова олія
бальзамічний оцет
Приготування:
1. Приготуйте в тостері 4 шматка білого хліба, після чого натріть їх з одного боку зубчиком часнику.
2. Наріжте маленькими шматочками помідори і покласти їх в миску.
3. Додайте в миску з помідорами порубані листя зеленого базиліка.
4. Посоліть, поперчіть, додайте оливкову олію і оцет. Перемішайте.
5. Розкладіть отриманий салат з помідорів на теплі тости з білого хліба.
Брускети з маскарпоне і полуницею
Склад:
150 г – хліба
6 ст. л. – коричневого цукру
1 ч. л. – лимонної цедри
2 ч. л. – лимонного соку
450 г – полуниці
сир маскарпоне
Приготування:
1. Підсмажте хліб у тостері до хрусткої скоринки.
2. Розігрійте сковороду на сильному вогні. Додайте цукор, лимонну цедру і лимонний сік.
3. Готуйте близько хвилини, поки сироп не почне кипіти. Потім додайте нарізану полуницю і готуйте ще хвилину, перемішуючи.
4. На тости намажте по ложці сиру і зверху викладіть теплі ягоди в сиропі
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ревізор Панкова поділилася улюбленим рецептом салату
Як повідомляв Знай. ua, ревізор Панкова розкрила всі секрети соковитої ягоди.
Також Знай. ua писав, що апетитна історія легендарного салату "Цезар", ось до чого доводить "сухий закон".