Секрет пишних панкейків полягає в особливій технології приготування. Крім того, для цього рецепта потрібно мінімум продуктів. Якщо у вас залишилося всього одне яйце, а борошно, цукор і молоко "на дні", не впадайте у відчай. У вас точно вийти порадувати близьких смачним частуванням.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти
- - Яйце 1 шт.
- - Пшеничне борошно 2 ст. л.
- Молоко 1 ст. л.
- - Соняшникова олія 5 мл
- - Ванільний екстракт 1 мл
- - Цукор
-
Приготування
1. Відокремте білок від жовтка. До жовтка додайте борошно, молоко, рослинне масло і екстракт ванілі, гарненько перемішайте.
2. Збийте білок, додайте цукор і продовжуйте збивати до кремоподібного стану.
3. Акуратно, невеликими порціями вмішайте білкову масу до жовтка. Консистенція крему повинна зберегтися.
4. Встановіть невеликий вогонь і розігрійте зовсім небагато рослинної олії на сковороді. Акуратно викладіть кремові кульки. Додайте 2 ч. л. води на сковороду і накрийте кришкою.
5. Обсмажуйте 3–4 хвилини з кожного боку, додаючи ще трохи води.
Подавати яєчні панкейкі можна з будь-яким соусом: варенням, джемом, згущеним молоком, шоколадною пастою, сиропом. Зверху десерту покладіть невеликий шматочок вершкового масла.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал Знай.uа, українцям порадили, як без хімії врятувати капусту від шкідників.
Також портал Знай.uа писав, як швидко приготувати корисний смузі – повноцінний сніданок в одній склянці.