Соління посідають особливе місце на наших столах і в серцях. З одного боку, ці страви - зимові, з іншого боку, чудово відтіняють жирні святкові страви і алкоголь. Пропонуємо вам рецепт малосольних огірків по-грузинськи як приклад літнього швидкого соління від народу, який добре знається на закусках до смачної їжі і запальних тостах.

Вам потрібно:

Огірки 1 кг

Цукор 1 ч.л.

Кінза 0,5 пучка

Популярні новини зараз
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Показати ще

Пластівці червоного перця 0,5 ч.л.

Сіль 0,75 ст.л.

Зіра 0,5 ч.л.

Часник 3 зубчики

Малосольні огірки по грузинськи
Малосольні огірки по грузинськи

Процес приготування:

Порада! Задля збільшення аромату страви - приготуйте спеції самотужки, тим більше, це не складно. У ступці розітріть зіру з червоним перцем, цукром і сіллю. Гарно перемішайте.

Молоді огірки промийте і наріжте смужками.

Помістіть їх в пластиковий контейнер з кришкою.

На огірки вичавіть часник, посипте їх спеціями.

Туди ж відправте рубану зелень.

Пластиковий контейнер закрийте кришкою, струсіть так, щоб все перемішалося. Огірки мінімум на ніч залиште в холодильнику. В ідеалі повинні пройти добу.

Все! Страва готова! Строк придатності таких огірків - тиждень, хоча складно повірити, що хтось зможе так довго їсти таку смакоту. Хорошою ідеєю подавати з молодою картоплею.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Соління, варення, таранька - як краще заготовити помідори?

Як повідомляв портал Знай.ua, П'ять ложок: легка дієта підкорила мережу.

Також Знай.ua писав, що А наші манкою давляться: меню в сучасних лікарнях переплюнуло ресторани.