Шинкування капусти - справа дуже відповідальна. Господині та господарі ледь не роками вдосконалюють свою майстерність у цьому ремеслі.Але навіть дуже досвідченим людям інколи складно отримати шматочки капусти однакового невеликого розміру.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро шинковку капусти Знай.ua розповідає на основі матеріалу ресурсу "ВажноЗнать".
Нарізка капусти ножем залишає шматочки занадто великого розміру. Якщо ж спробувати подрібнити її у блендері - ви "вичавите" з овочу сік.
Спеціальна шинковка для капусти (мандолина) - досить непоганий варіант, але й у нього є недолік: шматки виходять доволі великими, що підійде не на кожну страву.
Однак можна спробувати й інший метод. Розріжте капусту на 3-4 частини і натріть на звичайну велику тертку. На це у вас піде від сили хвилин 5. Шматочки овочу будуть однакового невеликого розміру, а сік залишиться всередині.
Так можна швидко приготувати гарний салат або котлети з капусти. Проста і доступна методика підходить майже для будь-якої страви.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Беру капустину, пару картоплин - і погнали! Простий рецепт капустяної запіканки на сковороді.
Як повідомляв портал Знай.ua, Ви більше не захочете квасити капусту по-іншому — ідеальний рецепт для заготівлі на зиму.
Також Знай.ua писав, що Гусінь на зеленому листі — як без хімії врятувати капусту від шкідників.