Шинкування капусти - справа дуже відповідальна. Господині та господарі ледь не роками вдосконалюють свою майстерність у цьому ремеслі.Але навіть дуже досвідченим людям інколи складно отримати шматочки капусти однакового невеликого розміру.

Про шинковку капусти Знай.ua розповідає на основі матеріалу ресурсу "ВажноЗнать".

Нарізка капусти ножем залишає шматочки занадто великого розміру. Якщо ж спробувати подрібнити її у блендері - ви "вичавите" з овочу сік.

Спеціальна шинковка для капусти (мандолина) - досить непоганий варіант, але й у нього є недолік: шматки виходять доволі великими, що підійде не на кожну страву.

Тремо капусту, фото pxhere
Тремо капусту, фото pxhere

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Однак можна спробувати й інший метод. Розріжте капусту на 3-4 частини і натріть на звичайну велику тертку. На це у вас піде від сили хвилин 5. Шматочки овочу будуть однакового невеликого розміру, а сік залишиться всередині.

Натерта капуста, фото ВажноЗнать
Натерта капуста, фото ВажноЗнать

Так можна швидко приготувати гарний салат або котлети з капусти. Проста і доступна методика підходить майже для будь-якої страви.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Беру капустину, пару картоплин - і погнали! Простий рецепт капустяної запіканки на сковороді.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ви більше не захочете квасити капусту по-іншому — ідеальний рецепт для заготівлі на зиму.

Також Знай.ua писав, що Гусінь на зеленому листі — як без хімії врятувати капусту від шкідників.