Ведуча Юлія Панкова, відома проєктом "Ревізор" (Новий канал), поділилася рецептом улюбленої страви: запеченої риби.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Для запікання зірка телеекранів надає перевагу дорадо про переваги якої вона безпосередньо зазначає.

"Дорадо – справжній делікатес. Її злегка рожеве м'ясо після приготування стає білим. Риба має тонкий аромат і приємний солодкуватий смак. Найсмачніша дорадо, виловлена з липня по листопад", - розповідає Панкова.

І не треба забувати, що риба - це не тільки чудовий білковий продукт, але й джерело життєво важливих омега-3 поліненасичених жирних кислот, які потрібні для здорового функціонування серцево-судинної та нервової систем.

Популярні новини зараз
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

Інгредієнти:

  • 1,5 кг – риби
  • 500 г – помідорів чері
  • 6 ст. л. – оливкової олії
  • 3 зубчики часнику
  • 2 ст. л. – орегано
  • ½ л – води
  • Сіль та чорний перець
  • Свіжа петрушка

Юлія Панкова, фото Новий канал
Юлія Панкова, фото Новий канал

Приготування:

1. Налийте на деко оливкову олію.

2. Очищену, випатрану і помиту рибу викладіть на деко.

3. Додайте нарізані на четвертинки помідори чері, часник. Посоліть, поперчіть та посипте сушеним орегано.

4. Залийте водою та поставте у розігріту до 200 градусів духовку на 50 хвилин.

5. Готову рибу посипте дрібно порізаною петрушкою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ревізор Панкова поділилася улюбленим рецептом салату.

Як повідомляв Знай.ua, ревізор Панкова поділилася швидкими рецептами брускет для пікніка.

Також Знай.ua писав, що ревізор Юлія Панкова поділилася лайфхаком.