На київському телеканалі kyiv_tv стартувала нова кулінарна програма "Смак дня", ведучою якої стала Ольга Сумська.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТепер кожного дня глядачі зможуть разом із чарівною Ольгою Сумською готувати найсмачніші страви для своїх близьких.
"Сьогодні готуємо салат з теплої печінки і супчик з фрикадельками! Все дуже просто! Головне-бажання!", - каже Сумська.
Салат з теплої печінки
Приготування
Зісмажити потерту моркву і цибулю на оливкові олії,окремо порізати курячу печінку, теж обсмажити,обвалявши її в борошні. Посолити і поперчити.
Зробити два тонких омлети, порізати їх як лапшу, додати домашній майонез чи йогурт, чи сметану, викласти через пасочку і - можна подавати.
Суп з фрикадельками та цукіні
Приготувння
Потерти два-три цукіні,окремо порізати цибулю,обсмажити просто у каструлі в оливковій олії, додати чайну ложку борошна і трохи паприки, сіль, перець за маком.
Тушкувати 5хв.
Сформувати фрикадельки. Залити кип‘ятком, додати потертий цукіні. Варити 5хв, знімаючи пінку. Закласти фрикадельки і варити ще 10хв!
Наприкінці додати пів-склянки сметани, кріп, довести до кипіння.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо простий в приготуванні і дуже смачний рецепт печінки по‑строгановськи
Як повідомляв портал Знай.ua, суп з фрикадельками і мирпуа: вишуканий рецепт для вашого столу
Також Знай.ua писав, мусака, човники і запіканка з баклажанів - топ-3 чудових варіанти для смачної вечері