Для любителів смачно, а головне якісно поїсти відмінно підійде цей рецепт. Хоч приготування цього рецепту займе деякий час, але результат нікого не залишить байдужим. Сир виходить дуже смачним та натуральним, який підійде навіть маленьким діткам.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Замість кропу, зазначеного в рецепті ви можете використовувати інші трави або дрібно нарізаний болгарський перець.
Інгредієнти:
молоко — 3 л
зелень свіжого кропу
оцет 9% — 100 мл
сіль
Приготування:
Для початку візьміть 3 літра молока перелийте його в каструлю і поставте на плиту нагрівати. Доведіть молоко до кипіння і почніть додавати подрібнену зелень і оцет.
Коли молоко буде згортатися, піде хімічна реакція. Потрібно відразу зняти каструлю з вогню і вимкнути нагрівання.
Масу відкинути на друшлак, вистеленыий марлею.
Зверху поставте прес і залишити сир стікати на 1-1,5 години. За цей час вся сироватка повинна злитися.
Тепер потрібно приготувати розсіл, змішавши воду з сіллю.Сіль додаємо по своїх смакових якостях.
Сир необхідно перекласти в посуду і залити так, щоб він був повністю у розсолі.
Прибрати в холодильник на 10-12 годин. По результату цього часу сир вже можна їсти.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Як повідомляв Знай. ua, ніжний вершковий пломбір з дитинства — цей простий рецепт відіб'є у вас бажання купувати морозиво в магазині.
Також Знай. ua писав, що ви в неї закохалася з першого шматочка, рецепт піци з тунцем і червоним цибулею.