Кабачковий торт стане прекрасним літнім стравою з сезонного овоча, який доступний і що важливо – дуже корисний. Завдяки цій страві ви зможете по-новому подивитися і полюбити цей продукт.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Кабачок - 1–2 шт.
- Яйце - 2 шт.
- Молоко - 50 мл
- Сметана - 150 г
- Пшеничне борошно - 4 ст. л.
- Сир - 100 г
- Помідор - 2 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Морква - 1 шт.
- Болгарський перець - 1 шт.
- Твердий сир - 50 г
- Соняшникова олія - 2 ст. л.
- Сіль за смаком
Приготування:
кабачки Очистити від насіння і шкірки. Натерти кабачки на середній тертці.
Додати в нього яйця. Розмішати.
В яєчно-кабачкову масу додати молоко, сіль, тертий сир і борошно. Добре все змішати.
Підсмажити кабачкові млинці як зазвичай. Головне тут буде далі.
Цибулю і перець необхідно нарізати дрібними кубиками. Моркву потрібно натерти на тертці. Обсмажити овочі на рослинному маслі протягом 7-8 хвилин і остудити блюдо.
Приготуйте крем: збийте сметану з сирним сиром або м'яким сиром, додайте нашатковану зелень. Покладіть перший млинець, змастіть його кремом, викладіть тушковані овочі і накрийте другим млинцем.
Другим шаром викласти крем і нарізані помідори. Накрити третім млинцем. Так повторювати шари до закінчення млинців.
Верхній млинець змастити кремом. За бажанням прикрасити зеленню і овочами.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, живильний коктейль, швидка випічка, літній салат — цікаві варіанти простих страв з персиків.
Як повідомляв Знай. ua, ніжний вершковий пломбір з дитинства — цей простий рецепт відіб'є у вас бажання купувати морозиво в магазині.
Також Знай. ua писав, що ви в неї закохалася з першого шматочка, рецепт піци з тунцем і червоним цибулею.