Корисне харчування – тренд кінця 2010-х років. Зараз багато людей шукають способи зберегти своє здоров'я. Одна з головних вимог – відмова від мучного, яке негативно впливає на фігуру. Однак що ж робити, якщо дуже хочеться піци? Для піци необов'язково робити класичне тісто. Ви цілком можете замінити борошно на… цвітну капусту! Рецепт абсолютно простий і дуже смачний.
На 2 порції вам знадобляться:

цвітна капуста – 1 гол;
яйце – 1 шт;
орегано сушене – 1 чайн.л.;
часниковий порошок – 0.5 чайн.л.;
сіль морська – 0.5 чайн.л.
перець червоний (пластівці) – 0.25 чайн.л.;
пармезан – 0,25 склянки.

Цвітну капусту необхідно нарізати на суцвіття. Додаємо суцвіття в кухонний комбайн і пульсируем, поки вона не буде подроблена до розміру рисового зерна. Потім необхідно перекласти масу в тарілку для мікрохвильової печі і розігріти на протязі 3 хвилин. Перекладаємо масу на чисту тканину і вичавлюємо рідина.

Духовку розігріваємо до 240 градусів. Поки вона розігрівається, перекладаємо цвітну капусту в миску і додаємо пармезан, яйце і всі спеції. Суміш необхідно перемішати, викласти на деко (попередньо застеліть деко пергаментом), і зробити тонкий диск, діаметром приблизно 25 див. Відправляємо масу в духовку і запікаємо протягом 25 хвилин. На цьому все! Основа готова! Далі можна її витягнути, відразу додати туди інгредієнти для піци, і відправити в духовку ще на 10 хв. Результат вас здивує! Це шалено смачно!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, живильний коктейль, швидка випічка, літній салат — цікаві варіанти простих страв з персиків.

Як повідомляв Знай. ua ніжний вершковий пломбір з дитинства — цей простий рецепт відіб'є у вас бажання купувати морозиво в магазині.

Також Знай. ua писав, що ви в неї закохалася з першого шматочка, рецепт піци з тунцем і червоним цибулею.