Страв з кабачків – є безліч, але у сезон цих овочів кожен просто повинен спробувати цю смакоту: нереально ніжний торт з кабачків, якій підійде як для повноцінного обіду, так і на вечерю
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 3 яйця;
- 600 грамів кабачків;
- 1 середня морква;
- 110 грамів борошна;
- сухий часник;
- сіль, перець за смаком.
Для начинки:
- 300 грамів густого йогурту в баночці;
- 100 грамів натертого на середній терці сиру;
- сухий часник;
- кріп;
- сіль, перець за смаком.
Приготування: ⠀
1️⃣ Кабачки натираємо на великій тертці, моркву - на середній, даємо їм постояти 5-10 хвилин.
2️⃣ Добре їх віджимаємо.
3️⃣ Додаємо до овочів інші інгредієнти і ретельно перемішуємо до однорідності.
4️⃣ Викладаємо масу ложкою на розпечену сковороду, формуючи млинець.
5️⃣ Жаримо з двох сторін до рум'яності.
6️⃣ Охолоджуємо млинці та приступаємо до начинки
⠀
До слова, весь секрет ідеальних млинців в сковороді! Не беріть великого діаметра, досить 15-16 см
⠀
7️⃣ Змішуємо всі інгредієнти для прошарку.
8️⃣ Формуємо торт.
9️⃣ Відправляємо нашу красу в холодильник мінімум на 2-3 години і даємо їй просочитися!
Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати торт з кабачків.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували домашній рецепт вареників з вишнею.
Також "Знай.ua" писав, як приготувати чебуреки на кефірі.