Наливка "100 листків" (хоча насправді їх 99), у складі якої ягоди чорноплідної горобини, 33 листочки вишні, 33 листочки малини і 33 листки чорної смородини — справжній вітамінний концентрат з тонким ягідним ароматом. Рідко яка ягідна наливка може зрівнятися з цією багатством смаку.

Приготувати наливку "100 листків" пропонує редакція "Так просто". Дивовижна рубінова наливка з листя з вишневим ароматом, терпким смаком готується дуже просто.

Ягідна наливка, скріншот: YouTube
Ягідна наливка, скріншот: YouTube

Інгредієнти:

  • 33 листки смородини
  • 33 листки вишні
  • 33 листки малини
  • 1 ст. ягід чорноплідної горобини
  • 1 ст. цукру
  • 0,5 л. горілки
  • 1 ч. л. лимонної кислоти

Приготування:

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ретельно вимийте все листя і складіть у велику каструлю. Залийте 800 мл води, закрийте кришкою і поставте на невеликий вогонь. Доведіть суміш до кипіння і кип'ятіть приблизно 30 хвилин. Остудіть і відкиньте листя і ягоди на сито, злегка натискаючи на них ложкою.

Листяно-ягідну масу після цього можна викинути. У рідину, що залишилася, додайте цукор і лимонну кислоту. Злегка підігрійте, щоб вони розчинилися. В остиглий відвар вливаємо горілку. Проціджуємо напій через кілька шарів марлі. Це позбавить його від можливого осаду, зробивши напій не тільки смачним, але і привабливим на вигляд.

Ягідна наливка, скріншот: YouTube
Ягідна наливка, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мусака, човники і запіканка з баклажанів - топ-3 чудових варіанти для смачної вечері.

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви. Ця страва відмінно підійде для ситного сніданку, обіду чи вечері.

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо.