Читайте Знай в Google News!
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Ще трішки про сало. Я і без німців про це знав. Але їхнє слово також важливе для мене. Почитайте ... і жеріть - скільки подужаєте! До сала смакує все - навіть варення і "Мартіні". Усім приємної смакоти!!!", - пише автор поста.
"Багато хто відмовляється від вживання сала, вважаючи його шкідливим тваринним жиром, яке важко засвоюється і багато холестерином. Насправді, стверджують вчені, сало досить легко засвоюється організмом і містить величезну кількість корисних натуральних речовин. Свіже сало містить цінні жирні кислоти - лінолеву і арахідонову. Але для того, щоб користі було більше, ніж шкоди, не потрібно смажити сало, особливо в маслі.", - йдеться у повідомленні.
Що цікаво, компоненти сала дуже важливі для нормальної роботи мозку і нервової системи, вони зміцнюють імунітет і захищають клітини мозку. І це попри те, що у ньому міститься холестерин. Але в тій же яловичої печінки його рази у 4 більше.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, затримання найманців "Вагнера" у Білорусі:
Як повідомляв портал "Знай.uа", : "зелені уроки" та маски на перервах
Також Знай.uа" писав, — яка ситуація в червоних зонах