Кукурудза маринована - простий та швидкий рецепт, але найголовніше - надзвичайно смачний! Для заготівлі на зиму слід обирати лише молоді качани кукурудзи.

Даний рецепт консервованої кукурудзи дуже легкий в реалізації. Спробувавши один раз законсервувати улюблений продукт вдома, ви вже не станете купувати його в магазині. Дуже відчувається різниця смаку.

Кукурудза, фото: pixabay.com
Кукурудза, фото: pixabay.com

Інгредієнти (на 3-хлітрову банку):

  • молоді качани кукурудзи - скільки вміститься у банку;
  • 1 ст. л. солі;
  • 150 г цукру;
  • 2 ст. л. 9% оцту;
  • 1 таблетку аспірину.

Приготування:

Популярні новини зараз
Українців мотивуватимуть мобілізуватися: обійдуться без бусиків та ТЦК В Україні підвищать ще один комунальний тариф Будете служити неподалік від дому: хто зможе обрати посаду та місце в ЗСУ Вже з серпня українці отримають нові соціальні виплати – кому прийдуть гроші
Показати ще

Молоді, очищені качани укласти в 3-х літрову банку. Туди ж всипати 1 ст. л. солі, 150 г цукру, 2 ст. л. 9% оцту, 1 таблетку аспірину. Залити все окропом і стерилізувати 1 годину. Закатати банки стерилізованими кришками. Укутати покривалом.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа — цікавий рецепт персикового морозива. Воно складається з натуральних фруктів, тому ласувати ним можна скільки завгодно.

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки. Узбецька національна страва, яка підкорить серце навіть найвибагливішого гурмана

Також Знай.uа" писав, абрикосове варення-п'ятихвилинка: як без зайвих зусиль заготувати вітамінний фрукт на зиму. З цим простим та швидким рецептом абрикосового варення впорається кожен охочий.