Заготівля на зиму-один з найважливіших етапів для кожної сім'ї. Однак за стандартними огірками, кабачками і помідорами, багато людей забувають про те, що можна зробити і більш оригінальні заготовки. Наприклад, любителі смачних супчиків можуть приготувати заправку. Якщо у вас велика морозильна камера або окрема морозилка, і ви не знаєте, чим її заповнити, заправка для супу буде відмінним варіантом.
Щоб приготувати заправку, вам знадобляться:

Цибуля-1 кг;
Морква-1 кг;
Перець болгарський-1 кг;
Помідори-1 кг;
Петрушка, кріп


Морква необхідно натерти на середній тертці або пропустити через кухонний комбайн. Перець нарізаємо соломкою, а цибулю і помідори – кубиками. Зелень нарізаємо дрібно. Складаємо всі інгредієнти в пакети, закручуємо їх в" ковбаски " і складаємо в морозилку. Якщо у вас є пластикові контейнери, можна використовувати їх, проте з такої тари складніше витягувати заморожену суміш. Пакети зручніше, оскільки можна відрізати необхідну кількість простим ножем. Крім того, суміш в пакетах займає набагато менше місця.

Використовувати заправку дуже просто. Необхідно відрізати шматок заправки і покласти його в каструлю з супом. Як тільки закипить, потрібно відразу ж вимкнути. друга страва, суміш потрібно додати за 2 хвилини до готовності.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадавши, як приготувати вітамінне варення з ківі і лимона до чаю взимку.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у мережі розповіли, як приготувати літню закуску, від якої всі будуть в захваті - солодкий болгарський перець з сирною начинкою.

Також, "Знай.иа" писав, як приготувати ароматні часникові печериці-апетитна закуска буде на вашому столі буквально за 10 хвилин.