Відомий шеф-кухар і кулінарний експерт Євген Клопотенко поділився рецептом пельменів, проти яких просто неможливо встояти. "З'їв швидше, ніж встиг це усвідомити", призналсся кулінарний експерт. Рецепт Клопотенко досить простий. Кухар попереджає: готуйте якомога більше, адже відірватися від цих пельменів просто неможливо. Для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися500 г борошна
220-250 мл гарячої води
3 ст. л. соняшникової олії
½ Ч. л. солі
500 г нежирної свинини
2-3 зубчики часнику
½ Шт цибулі
50 мл крижаної води
Фарш для пельменів робимо відразу з цибулею і часником. В окремій ємності змішуємо борошно, масло, гарячу воду і сіль, після чого вимішуємо тісто. Його необхідно розкачати, щоб було легше ліпити пельмені. У фарш рекомендується додати холодну воду і спеції, щоб він був більш соковитим. Перед тим як закладати його в пельмені, фарш потрібно як слід відбити.
Далі все дуже просто. Потрібно сформувати пельмені, відправити їх в киплячу воду на 5 хвилин і подавати з оцтом, вершковим маслом і меленим перцем. "Відірватися неможливо", коментує експерт.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадавши,
Як повідомляв портал " Знай.ua",