Фаршировані кабачки готуються дуже швидко, а результат неперевершений. Ця страва ідеально підходить тим, хто піклується про своє здоров’я. У сезон, коли є можливість вітамінної зарядки, не упускайте шансу готувати щось смачненьке і корисне водночас.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом апетитних кабачків з начинкою ділиться видання "LikeMe".

Кабачки, скріншот: YouTube
Кабачки, скріншот: YouTube

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще
  • Кабачок – 2 шт.;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • Морква сира – половинка цілої;
  • Сир твердий – 100 грамів;
  • Часник – 2 зубки;
  • Сметана домашня – 1 столова ложка;
  • Майонез домашній – 1 столова ложка;
  • Кріп;
  • Сіль.

Приготування:

Наріжте кабачки кільцями, товщиною 0,5 см. Наріжте дрібно цибулю. Натріть моркву на дрібній тертці. Наріжте свіжий кріп та вичавіть часник. Тепер змішайте майонез, сметану, часник, кріп, цибулю та моркву.

Застеліть деко пергаментом та викладіть на нього нарізані кабачки. Посоліть та покладіть на кожне кільце начинку, посипте натертим сиром. Випікайте протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів. Фаршировані кабачки готові. Страву можна подавати до столу, прикрасивши свіжою зеленню.

Фаршировані кабачки, скріншот: YouTube
Фаршировані кабачки, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа — цікавий рецепт персикового морозива. Воно складається з натуральних фруктів, тому ласувати ним можна скільки завгодно.

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки. Узбецька національна страва, яка підкорить серце навіть найвибагливішого гурмана

Також Знай.uа" писав, абрикосове варення-п'ятихвилинка: як без зайвих зусиль заготувати вітамінний фрукт на зиму. З цим простим та швидким рецептом абрикосового варення впорається кожен охочий.