Щоб приготувати цей рецепт, вам знадобляться 2 філе пангасіуса, 3 столові ложки нарізаних в'ялених томатів, по 2 ст. л. подрібненої кінзи, петрушки і зеленої цибулі. Також 4 зубчики часнику, чайна ложка тертої лимонної цедри, 2 столові ложки вершкового масла і сіль за смаком.

Читайте Знай в Google News!

Приготування займає всього кілька етапів. На першому-вам необхідно в одній мисці змішати в'ялені томати з зеленню і лимонною цедрою, отриману суміш посолити і поперчити за смаком.

На другому етапі необхідно зайнятися рибою. Її слід вимити, обсушити і приправити тими ж спеціями. На кожне філе посередині потрібно покласти 1/2 частина підготовленої суміші і по 2 зубчики часнику. Філе після цього скласти навпіл.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Третій етап має на увазі смаження. Необхідно розігріти масло на сковороді і після цього обсмажити філе з обох сторін десь по 6-7 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фруктовий торт без випікання - універсальний рецепт літнього десерту, який вийде у кожного. Він універсальний тим, що можна міняти фрукти і ягоди на ваш смак. Особливо в сезон, коли їх так багато.

Як повідомляв "Знай.ua", Картопляні ватрушки з соковитою начинкою: ніяких особливих компонентів, а смак дивовижний.

Знай.ua писав, соковиті рулети з курячих стегенець: ідеальний варіант для бутербродів і на закуску. Їх можна подати як основне блюдо з будь-яким гарніром або овочевим салатом.