Рецепт пирога-хрусткий капустяний штрудель від справжнього майстра кулінарних шедеврів Юлії Висоцької. Про сам штрудель Висоцька зауважила: "Це рулет з тіста. Тісто може бути будь – яким-листковим, пісочним, солодким або солоним".

Читайте Знай в Google News!

Про цей рецепт стало відомо завдяки новому відео на у Іnstagram кулінара.

"Сьогодні я хочу вас порадувати рецептом простого і смачного штруделя з капустою і сиром. Хрусткий зовні, соковитий і ніжний всередині. Він обов'язково зігріє вас в прохолодний вечір за чашкою ароматного чаю. Проводжаємо літо смачно разом з рубрикою #солодкоесолене", - йдеться у повідомленні.

Поки процес на сковорідці йде, потрібно сир потрібно розтерти, капусту – відкинути на друшляк, щоб стекла зайва вода і, якщо потрібно, додатково віджати серветкою – соковитість і обсяг пирога повинні бути помірними. Далі - дрібно порізати і відправити в сковороду. Посоливши.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Порубати крупно зелень-пір'ячко цибулі, петрушку – змішати з капустою і сиром, розбити два яйця і перемішати до однорідності.

"Якщо хочеться смак зробити більш пікантним, можна сюди додати натертого сиру пару столових ложок. Але мені не хочеться ніякого сиру, мені подобається все як є " - зазначила Висоцька.

Штрудель, фото: youtube
Штрудель, фото: youtube

Штрудель, фото: youtube
Штрудель, фото: youtube

Штрудель, фото: youtube
Штрудель, фото: youtube

На деко розкачати в прямокутний пласт тісто, викласти начинку і загорнути рулетом. У духовку-на 25 хвилин при температурі 190 градусів.

"Хрусткий зовні, соковитий і ніжний всередині. Він обов'язково зігріє вас в прохолодний вечір за чашкою ароматного чаю" — побажала смачного Висоцька.

"Для начинки крім капусти я беру пів-цибулини, зубчик часнику. На сковороду масла рослинного і столову ложку вершкового і поки не дуже гаряча – цибуля і часник, щоб не згоріли. Довести до готовності" — пояснює телеведуча.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, золоті сочники з сиром: 5 хвилин і апетитний десерт готовий.

Як повідомляв Знай.uа, соковиті рулети з курячих стегенець: ідеальний варіант для бутербродів і на закуску.

Знай.uа писав, фруктовий торт без випікання - універсальний рецепт літнього десерту, який вийде у кожного.