Ведуча Нового каналу і програми" Ревізор " Юлія Панкова розповіла, як приготувати цукерки-трюфелі. І для цього знадобиться всього 3 інгредієнта.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
"Думаю, ідеальний десерт, - каже дівчина. - Вишукані цукерки з тонким і ніжним шоколадним смаком. Уммм, справжня насолода. До речі, рецепт приготування дуже простий".
Інгредієнт:
160 мл. - 33% вершків
340 г-70% чорного шоколаду
50 г – какао-порошку
Приготування:
1. Плитку шоколаду дрібно наріжте.
2. Вершки налийте в сотейник і розігрійте до 65-ти градусів.
3. У вершки додайте шоколад. Помішуйте, поки шоколад повністю розтане. Ви можете скористатися віночком, щоб позбутися від грудочок.
4. Накрийте масу харчовою плівкою і поставте на годину в холодильник.
5. Охолоджену масу зачерпніть столовою ложкою і руками скачайте кульки.
6.Обваляйте кульки в какао.
"цукерки готові, - каже Юля. - Відчуйте всі нотки шоколаду!".
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.
Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.
Також Знай. ua писав про секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.