Спеціально для наших читачів ми відшукали дуже цікавий рецепт, тих самих шкільних котлеток, які нагадають смак з дитинства. Котлетки за цим рецептом виходять дуже соковиті і насичені, вони сподобаються як дорослим, так і дітям.

Про цей рецепт стало відомо завдяки insta-кухареві "yulia_mikulich".

Публікація Юлії Микулич, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Микулич, скріншот: Instagram

Інгредієнти на 20 штук:

Популярні новини зараз

У Хмельницькому коронавірус обірвав життя проректора та професора національного університету - їх поважали колеги та студенти

У Львові родич "Хатіко" підняв настрій перехожим - "Рахуємо посмішки"

Бездомний пес приніс в зубах немовля з пуповиною, очевидці остовпіли: "Рився на звалищі"

У львів'ян відберуть автівки на дизелі

Показати ще

Фарш-550 г;

М'якуш чорного хліба-200 г;

Цибуля — 160 г;

Часник - 2-3 зубчики;

Вода;

Сіль, перець;

Рослинна олія;

Сухарі для панірування.

Спосіб приготування:

М'якоть чорного хліба залийте водою на 15-20 хвилин. Краще використовувати вчорашній підсушений хліб. Через м'ясорубку пропустіть фарш, цибулю, часник і віджатий від води хліб. Ретельно вимісити фарш, додайте сіль, перець і ще раз вимісити фарш.

Сформуйте з фаршу котлети (рекомендую обваляти їх в сухарях) і викладіть на деко, змащене олією. Випікайте котлети при 200-210 градусах близько 25-30 хвилин. Якщо хочете, то можете їх посмажити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, унікальний рецепт класичних голубців: одна година старань - вражень на місяць.

Як повідомляв Знай.uа, голубці з грибами: смачно так, що захочете стати вегетаріанцем.

Знай.uа писав, швидко, просто і смачно: рецепт пікантної закуски з маринованих кабачків.