Для приготування помідорів, маринованих по-італійськи, які можна подавати в якості закуски або гарніру до основної страви, знадобиться півкілограма помідорів, столова ложка 9% оцту і стільки ж рослинного масла. Далі чайна ложка гірчиці без цукру в складі, три зубчики чеснова, зелень і сіль, перець за смаком.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти, необхідні для маринаду, необхідно змішати. Зелень дрібно нарізати, а часник — продавити. Основний інгредієнт слід нарізати кільцями і змішати з готовою заправкою, після чого відправити в холодильник на 30 хвилин. Однак якщо потримати довше, буде ще ароматні.

View this post on Instagram

ПОМИДОРЫ МАРИНОВАННЫЕ ПО ИТАЛЬЯНСКИ🍅 ⠀ Можно подавать как закуску и как гарнир к основному блюду. ⠀ Нам понадобится: 🍅Помидоры 0.5 кг 🍅Уксус 9% 1 ст.ложка 🍅Масло растительное 1 ст.ложка 🍅Горчица без сахара в составе 1 чайная ложка 🍅Чеснок 3 зубчика 🍅Зелень 🍅Перец чёрный молотый по вкусу 🍅Соль по вкусу ⠀ Ингредиенты для маринада смешать, зелень мелко нарезать, чеснок выдавить через пресс. Помидоры нарезать кольцами, смешать с заправкой. Убрать в холодильник на 30 минут. Помидоры получаются очень сочными и вкусными. Остроту блюда можно регулировать по Вашему вкусу. Готовить можно начиная с этапа Чередование в БО дни. Всем приятного аппетита! Худейте с удовольствием! ⠀ Автор: @tatyana_dieta_dukana

Популярні новини зараз

Поки Тарзан зраджував Корольовій, її колишній ощасливив одразу двох дівчаток

Найкрасивіша жінка світу за версією чоловіків: як виглядає і хто вона

У львів'ян відберуть автівки на дизелі

У центрі Києва батько гуляв з мертвим сином у візку: не помітив

Показати ще

A post shared by ПП РЕЦЕПТЫ (@pp_skill) on

В результаті помідори виходять смачними і дуже соковитими, а гостроту страви регулювати можна самостійно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, цей простий метод вам сподобається: як консервувати квасолю в домашніх умовах. Консервація квасолі не займає багато часу і сил. Зате смачна і корисна заготовка буде радувати сім'ю в холодну пору року.

Як повідомляв "Знай.ua", унікальний рецепт класичних голубців: один годину старань - вражень на місяць. 

Знай.ua писав, голубці з грибами: смачно так, що захочете стати вегетаріанцем. Дуже смачні і ароматні голубці сподобаються не тільки любителям грибів і вегетаріанцям, але і тим, хто не представляє це блюдо без м'яса. Голубці з грибами виходять дуже ніжними, соковитими, пальчики оближеш!