Для приготування помідорів, маринованих по-італійськи, які можна подавати в якості закуски або гарніру до основної страви, знадобиться півкілограма помідорів, столова ложка 9% оцту і стільки ж рослинного масла. Далі чайна ложка гірчиці без цукру в складі, три зубчики чеснова, зелень і сіль, перець за смаком.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти, необхідні для маринаду, необхідно змішати. Зелень дрібно нарізати, а часник — продавити. Основний інгредієнт слід нарізати кільцями і змішати з готовою заправкою, після чого відправити в холодильник на 30 хвилин. Однак якщо потримати довше, буде ще ароматні.

В результаті помідори виходять смачними і дуже соковитими, а гостроту страви регулювати можна самостійно.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, цей простий метод вам сподобається: як консервувати квасолю в домашніх умовах. Консервація квасолі не займає багато часу і сил. Зате смачна і корисна заготовка буде радувати сім'ю в холодну пору року.

Як повідомляв "Знай.ua", унікальний рецепт класичних голубців: один годину старань - вражень на місяць.

Знай.ua писав, голубці з грибами: смачно так, що захочете стати вегетаріанцем. Дуже смачні і ароматні голубці сподобаються не тільки любителям грибів і вегетаріанцям, але і тим, хто не представляє це блюдо без м'яса. Голубці з грибами виходять дуже ніжними, соковитими, пальчики оближеш!