Дуже цікавий рецепт теплого овочевого салатк з печених овочів - ідеальна страва для осені. Так, насправді це - рагу, але, оскільки автор рецепту терпіти не може це слово, тому преейменувала його на теплий салат!

Про цей рецепт стало відомо завдяки акторці і insta-кухареві Лілії Ребрик.

View this post on Instagram

Субота❗️Рецепт від мене❗️😌 🍆🌶🧅🥕🍅 Я у захваті: ви мені стільки сторіз відправили з ікрою баклажановою, яку ви зробили за рецептом моєї мами! Я так щиро радію, коли бачу, що моі пости вам корисні ❤️ маю ще один #рецептвідліліребрик теплий овочевий салат з печених овочів (так, насправді це - рагу, але, зізнаюсь, я терпіти не можу це слово, тому давайте називати його теплим салатом! 🤷‍♀️) запечіть у духовці перець і баклажани🌶🍆. Очистіть їх від шкірки. Наріжте перець дольками, а баклажан - спочатку навпіл, а потім довгими дольками. Зробіть піджарочку - цибулю 🧅 напівкільцями і моркву🥕 на великій тертці. Все це на пательню протушитись . Додайте підготовлений спечений раніше перчик і баклажан, посоліть, додайте пропущений через тертку томат (1-2 штуки) і насамкінець додайте ложку сметани. Десь за хвилину зніміть з вогню. Дуже важливо не перетушити, аби воно не перетворилося на кашу, тоді шматочки перця та баклажану прям відчуватимуться 🍆🌶! У вас вийде дуже смачна, поживна, корисна, але вже така суто осіння страва 🍁. Смачного ❤️. Гарної вам осінньої суботи з теплою погодою 💞 #рецептивідліліребрик #ребрикщасливародина

A post shared by Лілія Ребрик (@liliia.rebrik) on

Популярні новини зараз

У Хмельницькому коронавірус обірвав життя проректора та професора національного університету - їх поважали колеги та студенти

Семчишин влаштує в Хмельницькому велику чистку, полетять голови: "Більше половини"

Маленькі діти кілька днів жили з трупами батьків: "Тато чомусь весь почорнів"

Поки Тарзан зраджував Корольовій, її колишній ощасливив одразу двох дівчаток

Показати ще

Інгредієнти:

перець

баклажани

цибуля

сіль томат

сметана

Спосіб приготування:

Запечіть у духовці перець і баклажани. Очистіть їх від шкірки. Наріжте
перець дольками, а баклажан - спочатку навпіл, а потім довгими дольками.

Зробіть піджарочку - цибулю напівкільцями і моркву на великій тертці. Все це на пательню протушитись . Додайте підготовлений спечений раніше перчик і баклажан, посоліть, додайте пропущений через тертку томат (1-2 штуки) і насамкінець додайте ложку сметани. Десь за хвилину зніміть з вогню.

Дуже важливо не перетушити, аби воно не перетворилося на кашу, тоді шматочки перця та баклажану прям відчуватимуться! У вас вийде дуже смачна, поживна, корисна, але вже така суто осіння страва. Смачного ❤️. Гарної вам осінньої суботи з теплою погодою 💞

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, унікальний рецепт класичних голубців: одна година старань - вражень на місяць.

Як повідомляв Знай.uа, голубці з грибами: смачно так, що захочете стати вегетаріанцем.

Знай.uа писав, швидко, просто і смачно: рецепт пікантної закуски з маринованих кабачків.