Тіна Кароль завітала до студії “Сніданку з 1+1”. Свої яблучки, розмови про презентацію нового альбому, своїх людей та своя випічка.

Цей вересень надзвичайно відповідальний для української співачки Тіни Кароль. Вона презентувала новий альбом під назвою “Знайти своїх людей”, випустила довгий кліп на три нові пісні та святкує 15 років на сцені. Саме тому співачку можна побачити у різноманітних проєктах і програмах, адже вона хоче якомога більше розповісти про свою роботу. Окремої уваги заслуговує обкладинка альбому - на ній розміщено фотографію скульптури аквамаринового кольору українського скульптора. Скульптура - це обличчя Тіни, прикрите двома крилами, саме на кінчиках крил тримається уся конструкція. Цю скульптуру можна помітити і в новій відеороботі співачки.

Тіна разом із ведучими готувала яблучний пиріг. Його рецепт надзвичайно простий. На пательні карамелізуються яблука та сливи, викладаються на дно форми, посипаної корицею та цукром. Потім це заливається тістом (масло, борошно, два яйця, розпушувач і ванілін). Після випікання потрібно перевернути форму, щоб фрукти були зверху, дати охолонути і насолоджуватися.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Для тіста

120 г борошна

80 г цукру

2 яйця

120 г масла

4 г розпушувача

Для начинки

2-3 яблука,

4-5 слив,

30 г масла,

50 г цукру

кориця

Раніше повідомляли, унікальний рецепт класичних голубців: одна година старань - вражень на місяць.

Як повідомляв Знай.uа, голубці з грибами: смачно так, що захочете стати вегетаріанцем.

Знай.uа писав, швидко, просто і смачно: рецепт пікантної закуски з маринованих кабачків.