Сливове варення вміють готувати все, і нічого складного в цьому немає. Але незвичайне сливове варення - з волоськими горіхами.

Читайте Знай в Google News!

Приготувати його можна з будь-якого сорту слив. Кількість цукру додаємо, орієнтуючись на солодкість слив.

Варення, приготоване за цим рецептом, виходить дуже смачним з пікантною горіховою ноткою. А ще, за рахунок горіхів, варення дуже поживне.

ІНГРЕДІЄНТИ

Популярні новини зараз
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше "Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Показати ще

Сливи 1 кг
Цукор 4 склянки
Очищені волоські горіхи 130 г
Мелена кориця 2 чайні ложки

Джем зі слив та горіхів. Скріншот з YouTube
Джем зі слив та горіхів. Скріншот з YouTube

1. Сливи помити, витягнути кісточку і покласти в каструлю.

2. Додати 1 стакан води, довести до кипіння і варити на середньому вогні 20 хвилин до м'якості.

3. Додати цукор, горіхи, корицю і помішуючи, варити до розчинення цукру.

4. Після того як цукор розчинився, варити ще хвилин 10.

5. Потім розкласти варення по банках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ревізор Панкова дала корисні поради при підборі огірочків для консервації.

Як повідомляв Знай. ua, швидко, просто і смачно, рецепт пікантною закуски з маринованих кабачків.

Також Знай. ua писав, що унікальний рецепт класичних голубців, одна година старань-вражень на місяць.