З ягід калини готують відмінне домашнє вино з приємним терпким смаком. Калина - це неймовірно корисна ягода, багата вітамінами і мінералами. А секрет будь-якого домашнього вина в тому, що ягоди або плоди не можна мити. На їх поверхні збираються дикі дріжджі, які сприяють бродінню. Обов'язково враховуйте це при приготуванні вина з калини в домашніх умовах.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
Для столового вина:
- сік калини 1 л
- вода 1.7 л
- цукор 300 г
Для десертного вина:
- сік калини 1 л
- вода 0.5 л
- цукор 350 г
Для лікерного вина:
- сік калини 1 л
- вода 150 мл
- цукор 400 г
Приготування:
Загальна кількість води, що додається і цукру для приготування різних вин на 1 літр соку:
- для столового вина-1,7 л води, 300 г цукру;
- для десертного вина-0,5 л води, 350 г цукру;
- для лікерного вина-150 мл води, 400 г цукру.
Приготування вина з калини здійснюється за звичайною технологією.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,