Чізкейк з персиками - популярна і улюблена багатьма випічка, до складу якої обов'язково входить вершковий сир. Цей ефектний і смачний десерт можна приготувати у будь-яку пору року зі свіжих або консервованих фруктів.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

Для коржа:

  • 2 шт. курячих яєць;
  • 50-80 мл. кефіру;
  • 200 г вівсяної муки;
  • цукрозамінник;

Чізкейк з персиками, скріншот: YouTube
Чізкейк з персиками, скріншот: YouTube

Сирне наповнення:

Популярні новини зараз

Семчишин влаштує в Хмельницькому велику чистку, полетять голови: "Більше половини"

Українець потрапив у страшну біду в Чехії, дружина сивіє від горя: "Допоможіть"

Українська Кардашьян закрилася у примірювальній магазину і почала "любити" себе

У львів'ян відберуть автівки на дизелі

Показати ще
  • 200 мл кефіру;
  • 200 г сиру в брикеті;
  • 20 г желатину;
  • цукрозамінник;

Додатково:

  • какао (для прикраси);

Чізкейк з персиками, скріншот: YouTube
Чізкейк з персиками, скріншот: YouTube

Приготування:

Всі інгредієнти для коржа змішати, далі викласти у форму для випікання і рівномірно розподілити по дну і боків форми, так щоб висота країв була однакова по всьому периметру.

Випікати у духовці протягом 10-15 хвилин при 180 градусів або поставити форму на попередньо нагріту сковороду і на середньому вогні пропекти корж 8-10 хвилин під накритою кришкою.

Чізкейк з персиками, скріншот: YouTube
Чізкейк з персиками, скріншот: YouTube

Чізкейк з персиками, скріншот: YouTube
Чізкейк з персиками, скріншот: YouTube

За цей час влити кефір в чашу для подрібнення, додати до нього сир і цукрозамінник та збити. Желатин залити теплою водою і поставити в мікрохвильовку на 5 секунд, потім влити в суміш і ще раз гарненько збити блендером. Корж з форми не виймати після готовності, дати йому трохи охолонути.

Персик нарізати часточками і укласти на дно коржа, зверху залити раніше приготовлену сирну суміш. Заливати потрібно повільно і акуратно, щоб часточки персика залишилися на дні. Все поставити в холодильник на 4-6 годин, для застигання. Чізкейк після застигання вийняти з форми, можна також посипати какао.

Чізкейк з персиками, скріншот: YouTube
Чізкейк з персиками, скріншот: YouTube

View this post on Instagram

Чизкейк с персиками 🍑 ⠀ Маленькая просьба, кто заберёт к себе рецепт в закладки, оставьте любой смайл в комментариях❤ Хочу видеть тех, кому нравится то, что я делаю☺️ Для меня это очень важно😘 Ингредиенты: ⠀ Для коржа: 🔸2 шт. куриных яиц; 🔸50-80 мл. кефира; 🔸200 г. овсяной муки; 🔸сахарозаменитель; ⠀ Творожное наполнение: 🔸200 мл. кефира; 🔸200 г. творога в брикете; 🔸20 г. желатина; 🔸сахарозаменитель; ⠀ Дополнительно: 🔸какао(для украшения); ⠀ Приготовление: 🔹Все ингредиенты для коржа смешать, далее выложить в форму для выпекания и равномерно распределить по дну и бокам формы, так что-бы высота краев была одинакова по всему периметру. 🔹Затем поставить в духовку на 10-15 минут 180 градусов или поставить форму на предварительно нагретую сковороду и на среднем огне пропечь корж 8-10 минут под накрытой крышкой (обязательно). 🔹Пока корж готовиться влить кефир в чашу для измельчения, добавить к нему творог и сахарозаменитель, затем взбить. 🔹Желатин залить теплой водой и поставить в микроволновку на 5 секунд, затем влить в смесь и ещё раз хорошенько взбить блендером. 🔹Корж из формы не вынимать после готовности, дать ему немного остыть. Тем временем персик нарезать дольками и уложить на дно коржа, сверху залить ранее приготовленную творожную смесь. Заливать нужно медленно и аккуратно, чтобы дольки персика остались на дне. 🔹Все поставить в холодильник на 4-6 часов, для застывания. Чизкейк после застывания вынуть с формы и посыпать какао. ⠀ Приятного аппетита ❤️ Автор: @nemyo.food

A post shared by ПП | Диетология (@pp.advice) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні