Телеведуча, кулінарний експерт, суддя реаліті-шоу "МастерШеф" Тетяна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти для пастили:
- Яблучно-сливова: пюре з яблук 600 г + пюре зі слив 150 г.
- Яблучно - грушева: пюре з яблук 450 г + пюре з груш 300 г.
- Яблучно - малинова: пюре з яблук 500 г + пюре з малини 200 г.
Додатково:
- олія оливкова для змазування пергаменту
- м'ята, кардамон, кориця, слайси полуниці, мед - на свій смак
Приготування:
За словами Литвинової, швидше і ефективніше готувати пастилу в сушильних шафах. Проте, можна і в духовці, але тоді ви повинні бути впевнені, що термостат добре тримає температуру 50-70 градусів.
Щоб приготувати пюре, фрукти почистити, покласти у каструлю з невеликою кількістю води, зварити і збити блендером до однорідної консистенції. Слива і груша дадуть багато рідини, яку потрібно обов'язково злити. Яблука ж, наприклад, можна запекти у духовці.
Форму застелити пергаментом і злегка змастити оливковою олією. Змішуємо пюре, дотримуючись пропорцій. Якщо фрукти дуже кислі, то додайте мед. Викладаємо масу на піддон і розрівнюємо лопаткою.
До пюре можна також додати перемелену блендером м'яту. Додати спеції на ваш смак. У духовці пастила буде сохнути приблизно 6-8 годин.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,