Курячі сердечка в вершках, приготовані в горщиках, виходять неймовірно смачними. Вони прекрасно підходять як для буденного столу, так і для святкових вечорів. Ще одна перевага в тому, що вам не потрібно проводити багато часу біля плити і постійно стежити за приготуванням.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти (на 5 горщиків):

  • курячі сердечка 500 г
  • печериці 300 г
  • картопля 5 шт.
  • морква 1 шт.
  • ріпчасту цибулю 1 шт.
  • часник 4 зубчики
  • сир 200 г
  • вершки (20 %) 350 мл
  • ароматні трави, чорний перець, сіль за смаком.

Курячі сердечка в вершках, фото: кадр з відео
Курячі сердечка в вершках, фото: кадр з відео

Приготування:

Овочі обсмажити до м'якості, буквально кілька хвилин. Потім гриби до виходу з них вологи. Курячі сердечка обсмажити з перцем і сіллю протягом 20 хвилин. Чистимо картоплю і ріжемо її великими шматочками.

На дно горщиків викладаємо картоплю, солимо і кладемо зверху шматочок вершкового масла. Далі гриби. Потім курячі сердечка, зверху їх посипаємо ароматними травами (наприклад, сумішшю орегано, базиліка, чабера).

Далі викладаємо тушковані овочі і заливаємо вершками горщики, приблизно на половину. Посипаємо зверху сиром і ставимо в розігріту до 220 С духовку на 30 хв. Картоплю можна замінити гречкою, але тоді не додавати сир.

Популярні новини зараз
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні