Відбивні з фаршу у вафлях та яєчному клярі здивують несподіваним смаком. Страва виходить дуже ніжною, соковитою і смачною.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • фарш 500 г
  • цибуля 2-3 шт.
  • 1 ч. л. спецій до м'яса
  • сіль - за смаком
  • 1 упаковка вафельних коржів
  • 5 яєць
  • 100 г борошна
  • зелена цибуля
  • часник 2-3 зубчики
  • рослинна олія для смаження

Ліниві відбивні з фаршу у вафлях, фото: кадр з відео
Ліниві відбивні з фаршу у вафлях, фото: кадр з відео

Ліниві відбивні з фаршу у вафлях, фото: кадр з відео
Ліниві відбивні з фаршу у вафлях, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Українці масово помирають у власних домівках, лікарі розводять руками: "Не дочекалися"

42-річна жінка чекала на трійню, але пологи стали шоковою терапією для всіх: "Я бачу ще ніжки"

У львів'ян відберуть автівки на дизелі

В Україну йде аномальна зима: синоптики попереджають про "бабине літо" в грудні

Показати ще

Приготування:

З коржа за допомогою склянки вирізаємо ножем кружечки одного розміру. Цибулю і часник очистити, цибулю порізати на кубики, а часник пропустити через прес. Фарш посолити та поперчити до смаку. Тепер додати цибулю, часник і зелень ретельно вимісити, щоб він став однорідним і м'яким. Для приготування кляру змішуємо яйця, борошно і сіль, збиваємо.

На вафельному коржі розподіляємо м'ясний фарш. Поверх фаршу кладемо ще один вафельний корж. Вмокаємо корж у яєчний кляр. Обсмажуємо на рослинній олії відбивні в вафлях з двох сторін на повільному вогні до золотистого кольору. Такі відбивні виходять навдивовижу смачними і соковитими.

Ліниві відбивні з фаршу у вафлях, фото: кадр з відео
Ліниві відбивні з фаршу у вафлях, фото: кадр з відео

Ліниві відбивні з фаршу у вафлях, фото: кадр з відео
Ліниві відбивні з фаршу у вафлях, фото: кадр з відео

View this post on Instagram

Отбивные из фарша в вафлях,как всегда в яичном кляре. Получаются очень нежные,сочные и вкусные!) Ингредиенты: Фарш 500г Лук 2-3 шт 1 ч. л. специй к мясу соль - по вкусу 1 упаковка вафельных коржей 5 яиц 100 г муки Зелёный лук Чеснок 2-3 зубчика растительное масло для жарки Приготовление: Берём корж ставим стакан,и вырезам ножом кружочки одного размера.У меня 9 см кружок,вышло 20 шт. Лук и чеснок очистить,лук порезать на кубики а чеснок пропустить через пресс.Фарш посолить, поперчить по вкусу,добавить лук,чеснок и зелень тщательно вымесить,чтобы он стал однородным и мягким.Для приготовления кляра смешиваем яйца, муку и соль,взбиваем. На вафельном корже распределяем мясной фарш.Поверх фарша кладём ещё один вафельный корж.Обмакнуть лепешку в яичный кляр.Обжариваем на растительном масле отбивные в вафлях с двух сторон на медленном огне до золотистого цвета..Вкусные,сочные отбивные из фарша готовы. Приятного аппетита! Готовьте с удовольствием,радуйте свою семью!!! #eda #vkusno #вкусно #рецепты #еда #вкуснаяеда #кулинария #вкусныерецепты #recepty #food #foodporn #instafood #yum #yummy #getinmybelly #yumyum #delicious #eat #sharefood #eating

A post shared by рецепты в казаночек (@kazanochek.recipe) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні