Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
"Прийшла осінь, пішли дощі, з'явилися перші гриби! А хто таки відмовиться від чудових маринованих грибочків? Таких людей не знаю! 😆 Готуйте швидко і смачно за моїм напрочуд простим рецептом! Дивіться до кінця! Це дуже смачно!", - написала вона у підписі до відео.
Інгредієнти (на 3 л води):
- гриби білі (відварні) - 3 кг
- вода (окріп) - 3 л
- сіль - 120 г
- лимонна кислота - 3 ч.л.
- оцет столовий 9% - 3 ст.л.
- цукор - 3 ст. л. (без гірки)
- лавровий лист - 12-15 шт.
- запашний горошок - 20 г
- гвоздика - 5-6 шт.
Приготування:
Добре помити гриби і викласти їх у кип'ячу воду. Кип'ятити їх потрібно протягом 5-ти хвилин. У процесі приготування збирати піну. Відкинути на сито, щоб вони добре стекли. Якщо є піна - промити холодною водою. На цьому етапі гриби можна заморозити.
Приготувати маринад з кип'ятку та вказаної кількості інгредієнтів. Покласти в окріп гриби. Як тільки гриби закипіли - додати лавровий лист, перець горошком і гвоздику. Потримати на маленькому вогні 20 хв. Викласти у стерилізовані банки і закрити.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,