Ось і прийшов жовтень, справжня холодна осінь вже за вікном, а це означає, що прийшов час для теплих домашніх посиденьок за філіжаночкою чаю або кави. Спеціально до такої події ми відшукали для наших читачів дуже цікавий рецепт "Львівського сирника". Приготування такого десерту не займе багато часу, а результат приємно порадує.

Читайте Знай в Google News!

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Антихрючево".

Що нам потрібно:

Для "сирника": 500 г сиру; 2 яйця; 80 г родзинок; 50 г цукру за смаком; 25 г розтопленого вершкового масла; 50 г сметани; 15 г манної крупи; цедра 1 лимона; щіпка солі.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Для глазурі: 150 г шоколаду; 5 г вершкового масла.

Приготування " сирника": у глибокій ємності з'єднуємо всі інгредієнти для "сирника" і добре перемішуємо до однорідної маси. Перекладаємо у форму і випікаємо в розігрітій до 160°С духовці 40-50 хвилин до золотистого кольору. Даємо повністю охолонути при кімнатній температурі і прибираємо в холодильник на 2-3 години, а краще на ніч.

Глазур: шоколад разом з вершковим маслом розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані. Покриваємо цією глазур'ю наш "сирник" і прибираємо в холодильник до застигання глазурі. Смачного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, помідори скибочками у желе: найнезвичайніша консервація на зиму, яку ви точно не куштували.

Як повідомляв Знай.uа, кекси з лаваша з мегапростих продуктів - ідеальний варіант для сніданку або перекусу.

Знай.uа писав, курячі рулетики з сюрпризом всередині: надзвичайно ніжне м'ясо і соковита начинка.