Мариновані курячі шлуночки - ця
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Цибуля - 1 шт.
- Часник - пару зубчиків
- Оцет 5 % - 0,25 склянки
- Рослинна олія - 0,5 склянки
- Цукрова пудра - 0,5 ч. л.
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Сіль, перець
- Курячі шлуночки - 500 г
Приготування:
Курячі шлуночки відварюємо у підсоленій воді до готовності. Охолоджуємо і ріжемо соломкою. Додаємо порізану півкільцями цибулю, соєвий соус, цукрову пудру, перчимо і перемішуємо.
Поливаємо шлунки рослинною олією, додаємо пропущений через прес часник, вливаємо оцет, солимо. Акуратно перемішуємо і ставимо на ніч маринуватися в холодильник.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,