Дуже простий хліба без дріжджів закохає вас у цей процес. Простота приготування і неймовірний аромат свіжої випічки не дадуть жодних шансів ліні. Такий хліб можна приготувати без добавок, наприклад, кунжуту і горіхів, так вийде теж дуже смачно. Хліб за цим рецептом виходить м'який зі смачною скоринкою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Борошно - 550 г
- Цукор - 2 ст. л.
- Сіль - 1 ч. л.
- Розпушувач - 1 ч. л.
- Молоко - 450 мл
- Соняшникова олія - 50 мл
- Кунжут - 2 ст. л.
- Горіхи - 2 ст. л.
Приготування:
Важливо: Випікайте обов'язково у два підходи, на самому початку без фольги, а потім з фольгою, тоді хліб вийде м'який всередині і зі скоринкою зовні.
Беремо муку, додаємо до неї цукор, сіль, розпушувач тіста. Ретельно вимішуємо та вливаємо молоко і рослинну олію. Ретельно вимішуємо. За бажанням додаємо кунжут та горіхи.
Готове тісто викладаємо у форму та утрамбовуємо. Випікаємо протягом 25 хвилин при 180 градусах. Тоді накриваємо фольгою і випікаємо ще 30 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, У сезон кабачків ця страва, чи не найкраще рішення. Суп виходить легкий та з цікавим смаком. Варена кабачкова локшина приємно здивує.
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,