Дуже простий рецепт хліба без дріжджів закохає вас у цей процес. Простота приготування і неймовірний аромат свіжої випічки не дадуть жодних шансів ліні. Такий хліб можна приготувати без добавок, наприклад, кунжуту і горіхів, так вийде теж дуже смачно. Хліб за цим рецептом виходить м'який зі смачною скоринкою.
Важливо: Випікайте обов'язково у два підходи, на самому початку без фольги, а потім з фольгою, тоді хліб вийде м'який всередині і зі скоринкою зовні.
Беремо муку, додаємо до неї цукор, сіль, розпушувач тіста. Ретельно вимішуємо та вливаємо молоко і рослинну олію. Ретельно вимішуємо. За бажанням додаємо кунжут та горіхи.
Готове тісто викладаємо у форму та утрамбовуємо. Випікаємо протягом 25 хвилин при 180 градусах. Тоді накриваємо фольгою і випікаємо ще 30 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше