Дуже смачне та корисне варення з інжиру вариться швидко і легко. Тут не потрібно застосовувати складні технології
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- інжир 1,5 кг
- цукор 1 кг
- вода 50 мл (воду не обов'язково)
- лимонна кислота на кінчику ножа
Приготування:
Інжир помити, зрізати тверді хвостики, засипати цукром, водою 70 мл і поставити одразу на повільний вогонь не перемішуючи! Коли цукор повністю розчиниться зняти пінку, і варити протягом 20 хвилин. Потім знімаємо з вогню, даємо повністю охолонути.
Після повного охолодження знову ставимо на вогонь, а коли закипить знову варимо 20 хвилин. Загалом варимо 3 рази по 20 хвилин після закипання. В останній раз додати лимонну кислоту на кінчику ножа і ще варити 20 хвилин. Готове варення розлити у стерилізовані банки і закрити.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,