Печиво "Грибочки" - оригінальний рецепт приготування ароматного печива з додаванням крохмалю. Такі "грибочки" виходять розсипчастими і смачними.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • борошно — 460 г ᅠ
  • вершкове масло — 200 г
  • цукрова пудра — 150 г
  • ванільний цукор — 1 ч. л.
  • яйця-2 шт. ᅠ
  • крохмаль — 40 г
  • розпушувач — 10 г
  • какао-1 ст. л. ᅠ

Печиво "Грибочки", фото: кадр з відео
Печиво "Грибочки", фото: кадр з відео

Печиво "Грибочки", фото: кадр з відео
Печиво "Грибочки", фото: кадр з відео

Печиво "Грибочки", фото: кадр з відео
Печиво "Грибочки", фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Печиво "Грибочки", фото: кадр з відео
Печиво "Грибочки", фото: кадр з відео

Приготування:

Вершкове масло розм'якшуємо і перемішуємо з цукровою пудрою і ванільним цукром. Продовжуючи помішувати, додаємо яйця по одному. Всипаємо у заготовку борошно, крохмаль і розпушувач. Замішуємо тісто, накриваємо його і ставимо в холодильник на 30 хвилин.

Тепер ділимо тісто на 46-48 кульок, викладаємо на деко з папером. Один кінець невеликої трубочки опускаємо в какао і натискаємо глибоко посередині кожної кульки, формуємо ніжку грибочка. Випікаємо "Грибочки" в розігрітій духовці при 180 °C близько 15 хвилин. Ароматне печиво "Грибочки" охолоджуємо і подаємо.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин. У сезон кабачків ця страва, чи не найкраще рішення. Суп виходить легкий та з цікавим смаком. Варена кабачкова локшина приємно здивує.

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні