Спробуйте ці три чудові домашніх намазок і ви ніколи більше не захочете магазинних. Щобільше, приготувати намазки з натуральних продуктів вдома простіше простого - для цього знадобиться всього 10 хвилин.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 100 мл молока
- 200 мл рослинної олії
- 80-100 г плавленого сиру
- 1 ч. л. солі
- 1 ч. л. цукру
- 2 ч. л. лимонного соку або 1 ч. л. яблучного оцту
- 0,5 ч. л. чорного меленого перцю
- зелень на свій смак
 
                
Приготування:
З'єднайте молоко і масло в чаші блендера. В отриманий крем додайте тертий плавлений сир або інший м'який сир. Всипте сіль, цукор і перець, влийте лимонний сік і додайте подрібнену зелень. Добре підійде кріп, кінза або розмарин. Перемішайте пасту - основа готова.
Розділіть пасту на три частини і приготуйте намазки з різними смаками:
- 1 мисливська ковбаска, 1-2 в'ялених помідори і щіпку сушеного часнику.
- 10 варених креветок і 1 крабову паличку
- слабосолона риба
Наріжте всі інгредієнти, змішайте з частиною пасти або збийте блендером до отримання однорідної маси. Розкладіть по банках і зберігайте в холодильнику до 3-х днів. Намазка з натуральних продуктів швидко псується.
 
                
Обов'язково підпишись на наш канал в щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Картопля за цим виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.
Також "Знай.ua" писав, Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.
 
                 
                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            