Спробуйте ці три чудові рецепти домашніх намазок і ви ніколи більше не захочете магазинних. Щобільше, приготувати намазки з натуральних продуктів вдома простіше простого - для цього знадобиться всього 10 хвилин.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 100 мл молока
  • 200 мл рослинної олії
  • 80-100 г плавленого сиру
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. цукру
  • 2 ч. л. лимонного соку або 1 ч. л. яблучного оцту
  • 0,5 ч. л. чорного меленого перцю
  • зелень на свій смак

Бутербродні намазки, фото: кадр з відео
Бутербродні намазки, фото: кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

З'єднайте молоко і масло в чаші блендера. В отриманий крем додайте тертий плавлений сир або інший м'який сир. Всипте сіль, цукор і перець, влийте лимонний сік і додайте подрібнену зелень. Добре підійде кріп, кінза або розмарин. Перемішайте пасту - основа готова.

Розділіть пасту на три частини і приготуйте намазки з різними смаками:

  1. 1 мисливська ковбаска, 1-2 в'ялених помідори і щіпку сушеного часнику.
  2. 10 варених креветок і 1 крабову паличку
  3. слабосолона риба

Наріжте всі інгредієнти, змішайте з частиною пасти або збийте блендером до отримання однорідної маси. Розкладіть по банках і зберігайте в холодильнику до 3-х днів. Намазка з натуральних продуктів швидко псується.

Бутербродні намазки, фото: кадр з відео
Бутербродні намазки, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запечена картопля по-турецьки: ця страва вразить в саме серце навіть найбільш розбалуваного гурмана. Картопля за цим рецептом виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.

Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.